top of page

Asiatisk coleslaw

Om du gillar vanlig coleslaw så kommer du älska denna asiatiska coleslaw! Med några ändringar till orginalreceptet så är denna en fullträff till en grillmiddag! Superenkelt att göra och passar perfekt att göra dagen innan.


Asiatisk coleslaw
 

Du behöver

Dressing


4 ½ msk risvinäger

2 msk sojasås

2 ½ msk ljus sirap

½ msk rostade sesamfrön

1 tsk rostad sesamolja

1 tsk srirachasås

1 klyfta vitlök, finriven

1 ½ tsk ingefära, finriven

4 msk majonnäs

Flingsalt

Nymald svartpeppar


1 liter vit- och rödkål, finstrimlad

5 dl morot, finstrimlad

1 dl finhackad vårlök

Koriander, finhackad

 

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till dressingen i en stor skål. Smaka av med salt och svartpeppar.

4 ½ msk risvinäger

2 msk sojasås

2 ½ msk ljus sirap

1 msk rostade sesamfrön

1 tsk rostad sesamolja

1 tsk srirachasås

1 klyfta vitlök, finriven

1 ½ tsk ingefära, finriven

4 msk majonnäs

Flingsalt

Nymald svartpeppar


2. Förbered grönsakerna genom att strimla och hacka. Vänd ner dem i dressingen och blanda väl. Ställ in salladen i kylen tills det är dags att äta den.

1 liter vit- och rödkål, finstrimlad

5 dl morot, finstrimlad

1 dl finhackad vårlök

Koriander, finhackad

 

Commentaires


bottom of page