Om du gillar vanlig coleslaw så kommer du älska denna asiatiska coleslaw! Med några ändringar till orginalreceptet så är denna en fullträff till en grillmiddag! Superenkelt att göra och passar perfekt att göra dagen innan.
Du behöver
Dressing
4 ½ msk risvinäger
2 msk sojasås
2 ½ msk ljus sirap
½ msk rostade sesamfrön
1 tsk rostad sesamolja
1 tsk srirachasås
1 klyfta vitlök, finriven
1 ½ tsk ingefära, finriven
4 msk majonnäs
Flingsalt
Nymald svartpeppar
1 liter vit- och rödkål, finstrimlad
5 dl morot, finstrimlad
1 dl finhackad vårlök
Koriander, finhackad
Gör så här
1. Blanda alla ingredienser till dressingen i en stor skål. Smaka av med salt och svartpeppar.
4 ½ msk risvinäger
2 msk sojasås
2 ½ msk ljus sirap
1 msk rostade sesamfrön
1 tsk rostad sesamolja
1 tsk srirachasås
1 klyfta vitlök, finriven
1 ½ tsk ingefära, finriven
4 msk majonnäs
Flingsalt
Nymald svartpeppar
2. Förbered grönsakerna genom att strimla och hacka. Vänd ner dem i dressingen och blanda väl. Ställ in salladen i kylen tills det är dags att äta den.
1 liter vit- och rödkål, finstrimlad
5 dl morot, finstrimlad
1 dl finhackad vårlök
Koriander, finhackad
Commentaires