Friterade rispapper är ett klockrent tillbehör när du vill piffa till din asiatiska middag! De är inte bara enkla att göra, utan ger också en härlig krispighet som kompletterar vilken rätt som helst.
Du behöver
Rispapper, klippta i 4–6 bitar
Neutral olja att fritera i
Flingsalt
Gör så här
1. Hetta upp olja tills den är så het så att det uppstår små bubblor när man sätter ner en träpinne/träskaft. Sänk ner en rispapperstriangel åt gången och fritera i några sekunder tills de blir vita och bubblar upp. Lägg dem på en plåt med hushållspapper och salta med flingsalt direkt när de fortfarande är varma.
Neutral olja att fritera i
Rispapper, klippta i 4–6 bitar
Flingsalt
Servera de friterade rispapperen som en tapas med valfri topping. Lägg på fyllningen just när de ska ätas för att undvika att rispapperet blir fuktigt och mjukt.
2. Servera de friterade rispapperen som en tapas med valfri topping. Lägg på fyllningen just när de ska ätas för att undvika att rispapperet blir fuktigt och mjukt.
Comentários