Våra pestosnurror med grön pesto och soltorkade tomater är det perfekta valet! Dessa smakrika snurror kombinerar krämig grön pesto med söta, intensiva soltorkade tomater, vilket skapar en oemotståndlig smakupplevelse. Perfekta som aptitretare, tilltugg på festen eller som en del av en buffé, dessa pestosnurror kommer garanterat att bli en favorit.
Du behöver
1–1 ½ dl grön pesto
1 färdigkavlad, rektangulär smördegsplatta
1 ägg, uppvispat
0,75 dl soltorkade tomater i olja, hackade
75 g parmesan på bit, finriven
Nymald svartpeppar
Grön pesto (ger ca 2 1/2 dl)
2 ½ dl (70 g) små basilikablad utan stjälkar
3 klyftor vitlök, skalade och rivna på den grova sidan av rivjärnet
4 msk pinjenötter
1 ½ dl mild extra virgin olivolja, kyld
1 ½ dl parmesanost på bit, finriven
2 msk pecorino ost, finriven
Nymalen svartpeppar
Eventuellt en nypa havssalt
Comments