top of page

Pestosnurror med grön pesto och soltorkade tomater

Våra pestosnurror med grön pesto och soltorkade tomater är det perfekta valet! Dessa smakrika snurror kombinerar krämig grön pesto med söta, intensiva soltorkade tomater, vilket skapar en oemotståndlig smakupplevelse. Perfekta som aptitretare, tilltugg på festen eller som en del av en buffé, dessa pestosnurror kommer garanterat att bli en favorit.


Pestosnurror med soltorkade tomater




 

Du behöver

1–1 ½ dl grön pesto

1 färdigkavlad, rektangulär smördegsplatta

1 ägg, uppvispat

0,75 dl soltorkade tomater i olja, hackade

75 g parmesan på bit, finriven

Nymald svartpeppar


Grön pesto (ger ca 2 1/2 dl)

2 ½ dl (70 g) små basilikablad utan stjälkar

3 klyftor vitlök, skalade och rivna på den grova sidan av rivjärnet

4 msk pinjenötter

1 ½ dl mild extra virgin olivolja, kyld

1 ½ dl parmesanost på bit, finriven

2 msk pecorino ost, finriven

Nymalen svartpeppar

Eventuellt en nypa havssalt


 

Gör så här



Comentários


bottom of page