Dessa potstickers med magisk sås är ”to die for.” Den magiska såsen tar dessa små knyten till en helt ny nivå. Det är viktigt att dessa potstickers får ligga i såsen i stället för att såsen serveras i en skål vid sidan om. Vårt detaljerade steg-för-steg-recept på potstickers med magisk sås guidar dig genom processen att skapa dessa utsökta potstickers. De är fyllda med en smakrik blandning av kalkonfärs, vitkål, morot, och aromatiska kryddor såsom ingefära och vitlök. De, tillsammans med såsen, vars perfekta balans av sött, syrligt och umami kommer att få smaklökarna att dansa.
Du behöver
200 g vitkål, finstrimlad
¾ tsk salt
500 g kalkonfärs
120–150 g morot, grovt riven
2 vårlökar, tunt skivade
1 msk finriven ingefära
8 klyftor vitlök, finriven
1 msk sojasås
2 tsk rostad sesamolja
½ ägg, lätt uppvispat
1 tsk salt
Nymald svartpeppar
40–45 Gyozablad
1 dl rapsolja
Vatten
Dippsås
1–2 msk tunt skivad färsk röd chili, beroende på styrka och smak
1, 25 dl risvinäger
1, 25 dl sojasås
1 msk sesamolja
2 msk honung
3 msk sirap
1 tsk rostade sesamfrön
Dekoration
Rostade sesamfrön
Tunt skivad vårlök, den mörkgröna delen
תגובות