top of page
RECEPT
Italiensk bondsallad
Med inspiration från Italien där färska och lokala ingredienser är basen i varje rätt. Den här italienska bondsalladen är en riktig...
Stekt lax med tagliatelle och korianderpesto
Stekt lax med tagliatelle och korianderpesto är en smakrik måltid med en perfekt stekt lax och silkeslen tagliatelle toppad med en...
Tryffel- och kantarellgömmor
Skogens skatter är bland det godaste som finns. Prova detta recept på Tryffel- och Kantarellgömmor gjorda med filodeg. Det är enkelt men...
Remoladsås
En kall, god remouladsås förhöjer verkligen smaken på vilken fiskrätt som helst. Den här mångsidiga såsen, med sin krämiga bas och...
Stekt röding med pressad potatis och citron- och basilikasås
Laga en smakfull middag på stekt Röding med pressad potatis och citron- och basilikasås – det är en härlig kombination av söta och...
Snittar eller toast med enkel räkröra
En enkel elegans som är förvånansvärt god trots sina få ingredienser. Det är en tidlös klassiker som kombinerar frasig toast med en...
Indisk butterchicken
Indisk Butter chicken är en härlig smakrik, kryddig och krämig rätt som uppskattas av många matälskare över hela världen. Denna klassiker...
Tryffel- och kantarellpasta
En krämig pasta som kombinerar den jordiga, rika smaken av svamp med den exklusiva aromen av tryffel. Det är en måltid som inte bara...
Skaldjurssoppa med jalapeñopotatis
Min dotter tillbringade en sommarvecka längs västkusten. Där åt hon en soppa som hon bara älskade. Hon skickade ett foto och en...
Vietnamesiska vårrullar med räkor eller tonfisk
Vietnamesiska vårrullar är en läcker och fräsch rätt som man enkelt kan förbereda. Vårrullarna görs med blötlagda rispapper som fylls med...
Guacamole
I New York åt mina systrar och jag på en restaurang som heter Mama Rosa. Där serverades den godaste Guacamole någon av oss ätit! Som tur...
Röda pestosnurror
Pestosnurror är oemotståndliga – här i en version med röd pesto. Dessa läckra snurror kombinerar den rika och robusta smaken av röd pesto...
Pasta Vongole
Under en semester på Sicilien åt min man och jag den absolut godaste Pasta Vongole vi någonsin ätit. Vi blev stamkunder på denna tämligen...
Skagenröra med chili
Skagenröra eller toast Skagen är en av de vanligaste förrätterna i Sverige, skapad av den kända svenska kocken Tore Wretman på...
Koreanska friterade kycklingvingar
Gochujangpasta används ofta i koreanska recept. Den har en söt, kryddiga umami-smak som är otroligt läcker. Gochujangpasta är en...
bottom of page