Purjo- och basilikapestoDetta är ett bra sätt att tillvarata de mörkgröna delarna av purjolöken som annars ofta slängs. Peston kan frysas och den används som...
Basilikapesto med tvistDenna basilikapesto använder jag på Bruschetta med tvistad pesto och tomat, i min Auberginegratäng och ibland också i stället för...
Kronärtskocka med currymajonnäsKronärtskocka är en delikat tistel där man äter den outslagna blomknoppen. Det är också den enda grönsaken som har ett hjärta. Det går...
Lasagne med kalkonfärsDen här lasagnen är en av familjens stora favoriter. Man kan med fördel göra en stor sats Bolognese och frysa in tills man behöver den....
Bolognese på kalkonfärsBolognese, även känd som ragù Bolognese, är en italiensk klassiker med rötter i staden Bologna. Denna underbara kött- och tomatsås...
Röd pestoRöd pesto, även känd som Pesto Rosso, är en variant av pesto som har sitt ursprung på Sicilien. Den användas på liknande sätt som grön...
ÄggcurryÄggcurry är en himmelskt god indisk rätt. Har man framförhållning och har indisk bas i frysen så går det väldigt snabbt att laga denna...
Indiska haricots vertsDetta är min version av Madhur Jaffreys recept som jag gjort om lite. Det är ett riktigt gott tillbehör till alla indiska rätter, till...