top of page
RECEPT
Potstickers med magisk sås
Dessa potstickers med magisk sås är ”to die for.” Den magiska såsen tar dessa små knyten till en helt ny nivå. Det är viktigt att dessa...
Stekt bellaverde (Sparrisbroccoli)
Bellaverde, eller sparrisbroccoli som den också kallas, är en är mycket god långstjälkad variant av broccoli. Den har en unik, söt smak...
Vichyssoise med färsk sparris
Len Vichyssoise med ett tillskott av färsk sparris är en lyxig tolkning av den klassiska franska potatis- och purjolökssoppan. Den...
Kall eller varm vichyssoise
Vichyssoise är en fransk potatis- och purjolökssoppa. Den serveras vanligen kall men kan även serveras varm. Man tror att rätten uppfanns...
Vichyssoise med gröna ärtor
Utforska en kreativ twist på den klassiska franska potatis och purjolökssoppan med vårt recept på vichyssoise med gröna ärtor. Det är en...
Koreanska köttbullar med gochujangsås
Gochujangpasta används ofta i koreanska recept. Den har en söt, kryddiga umami-smak som är otroligt läcker. Gochujangpasta är en...
Pasta med haricots verts och räkor
En jättegod pasta med Haricots verts och räkor. Det är en smakrik pastarätt som får sitt djup och sin karaktär från en rik bas av...
Thailändsk cashew kyckling
Denna klassiker bland thailändska rätter är väldigt populär och är i grund och botten wokad kyckling och cashewnötter. Ostronsås,...
Portabello carpaccio med tryffelmajonäs
Portabello Carpaccio som serveras med tryffelmajjo, ruccola, riven parmesan & pinjenötter är en riktig smakexplosion, vill jag lova. En...
Purjo- och basilikapesto
Detta är ett bra sätt att tillvarata de mörkgröna delarna av purjolöken som annars ofta slängs. Peston kan frysas och den används som...
Basilikapesto med tvist
Denna basilikapesto använder jag på Bruschetta med tvistad pesto och tomat, i min Auberginegratäng och ibland också i stället för...
Kronärtskocka med currymajonnäs
Kronärtskocka är en delikat tistel där man äter den outslagna blomknoppen. Det är också den enda grönsaken som har ett hjärta. Det går...
Lasagne med kalkonfärs
Den här lasagnen är en av familjens stora favoriter. Man kan med fördel göra en stor sats Bolognese och frysa in tills man behöver den....
Bolognese på kalkonfärs
Bolognese, även känd som ragù Bolognese, är en italiensk klassiker med rötter i staden Bologna. Denna underbara kött- och tomatsås...
Röd pesto
Röd pesto, även känd som Pesto Rosso, är en variant av pesto som har sitt ursprung på Sicilien. Den användas på liknande sätt som grön...
bottom of page